September 27, 2017

Saying Thankyou To My love with FloralGarageSG
Hello My Princesses, today's post is about my recent event when I Surprised My love my husband with the  Fruit Hamper 
​1 from​ 
@FloralGarageSG for being super supportive with my work always.
What is better than the healthy taste of fresh fruits and the rejuvenating smell of fresh flowers to perk up his day. He is also a very health conscious husband :) so I wanted to gift him something healthy so these flowers and fruits hamper was perfect match for him.
I also mentioned in the card "Thanks for being so supportive & loving always :)"
I totally feel we should not wait for occasions to celebrate anything but to actually live in the moments.So this Fruits hamper was everything that I was looking for to gift him.
Little more about the company incase you are also looking for something similar for your near and dear once.
"Floral Garage is a local online florist in Singapore for 2 years and counting! They strongly believe in showing the deeper meanings of love, care, appreciation and gratitude through the simple gesture of a bouquet of flowers. Their mission is to provide quality products and service while making it highly affordable. If you Need a last minute gift, Look no further as they provide same-day delivery service for a standard charge of only $9.70! all over Singapore.
For bouquets, the Freestyle bouquetPremium Freestyle bouquet as well as the Vegetable bouquet are their signatures; most popular products! You could get your hands on a beautifully crafted Freestyle bouquet for only $34.90. If you would like to customise it to your own liking, feel free to contact them directly because they are always up for a challenge!
They also offer very affordable hampers as well. Costing as low as $55, there are many for you to choose from; chocolate hampersfruit hampersbaby hampers and get well soon hampers, each including bright fresh flowers."


So what are you waiting for check them out :) .

Here is a short & sweet video how I surprised My Husband with the Fruits hamper & flowers this weekend :)

3 comments:

 1. Waaw,.. nice way of gifting,..

  ReplyDelete
 2. Hàng nội địa Nhật tức là những mặt hàng được sản xuất dành riêng cho người dân trong nội bộ quốc gia này sử dụng. Những mặt hàng này nổi tiếng chất lượng tốt cùng độ bền cao. Bởi người Nhật vốn rất khó và kĩ tính nên đòi hỏi các sản phẩm của họ phải luôn hoàn hảo cả về tính năng lẫn mẫu mã, tiện lợi và luôn đảm bảo an toàn khi sử dụng.
  Nói đến hàng hóa nội địa Nhật Bản người tiêu dùng nghĩ đến sự chất lượng và uy tín với các thương hiệu hàng đầu. Hàng Nhật khi được ra mắt trên thị trường đều là niềm vinh dự của đất nước mặt trời mọc nên yếu tố chất lượng phải được đảm bảo- mỗi sản phẩm được gắn mác “made in Japan” đều là uy tín và lòng tự trọng của mỗi Doanh nghiệp Nhật trên bước đường bức phá thị trường. Mỗi doanh nghiệp đều thấu hiểu rằng sản phẩm dùng cho người Nhật phải là sản phẩm tốt- lấy niềm tự trọng và uy tín, lấy sức khỏe và sự phát triển của con người làm gốc nên các sản phẩm của Nhật có thể nói rằng luôn bất tử với thời gian.
  Khi tiến hành order hàng Nhật thì có thể hiểu rằng đó là những sản phẩm hàng Nhật nội địa tức là những hàng hóa được sản xuất tại nước Nhật- được gắn mác “Made in Japan” và được tiêu thụ trong nội bộ nước Nhật. Một trong những đặc thù của hàng Nhật xưa nay ai cũng phải công nhận đó là niềm tự hào của một danh tính quốc gia quyện kết trong từng chi tiết hàng hóa tỉ mĩ đến công phu và chất lượng đến thượng hạng.
  Đây là website mà Amazon dành riêng cho thị trường Nhật Bản (order hàng Nhật) nhằm phục vụ cho nhu cầu mua sắm của người dân Nhật cũng như khách hàng trên thế giới muốn mua các sản phẩm nội địa tại đất nước mặt trời mọc này. Đặc điểm của trang Web được thiết kế bằng giao diện tiếng Nhật đây là điều bất lợi cho khách nước ngoài muốn mua hàng tại đây nếu như họ không am hiểu ngôn ngữ này.

  ReplyDelete

love and Hugs, have a Blessed day ahead :)
Jo

Amidst the pandemic, now Robots to do election campaigning

Amidst the pandemic, now Robots to do election campaigning Robots will be seen campaigning for the assembly polls due next year, including ...